Skip to content

Salarisadministratie uitbesteden

Ondernemers die de salarisadministratie uitbesteden doen dit niet zomaar. Ze kiezen er voor om zelf volledig bezig te zijn met ondernemen en besteden de salarisadministratie uit aan een ervaren specialist met parate en up to date vakkennis. U bent van harte welkom bij Silvis & Vos Accountants en Belastingadviseurs wanneer u uw salarisadministratie wilt uitbesteden. Wij beschikken over alle benodigde vaardigheden en staan al meer dan 65 jaar klaar voor onze zakelijke en particuliere cliënten. Aan ons kunt u niet alleen uw complete salarisadministratie uitbesteden, maar ook tal van andere zaken, zie onze website. Wat wij u kunnen aanbieden is Unit 4 Salaris online met een vaste prijs per loonberekening namelijk € 6,50,-. In het salarispakket muteert u zelf een aantal salariscomponenten.

Uw salarisadministratie uitbesteden aan onze specialisten

Bij Silvis & Vos Accountants en Belastingadviseurs staat een team van salarisadministrateurs voor u klaar. Wij voorzien u van een vast aanspreekpunt, aan wie u desalarisadministratie kunt uitbesteden en bij wie u met al uw vragen en verzoeken terecht kunt. Onze ervaring is dan ook dat korte en heldere communicatielijnen zorgen voor een samenwerking van hoogwaardige kwaliteit. Als u besluit de salarisadministratie aan ons te gaan uitbesteden, dan kunnen wij u een professionele service op maat bieden. Wij vertellen u hier graag meer over tijdens een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Contact

Wilt u uw salarisadministratie uitbesteden aan onze professionals? Ons team salaris specialisten staat graag voor u klaar in Middenmeer, op korte afstand van de A7. Wij zijn dan ook altijd uitstekend bereikbaar. U kunt vrijblijvend contact met ons opnemen voor meer informatie of een vrijblijvend gesprek. Wij vertellen u graag meer over onze mogelijkheden wanneer u de salarisadministratie aan ons wilt uitbesteden.

Geïnteresseerd? Neem dan direct contact met ons op via het nummer 0227 – 50 40 50 of maak een afspraak!