Skip to content

Wie zijn wij

Aangenaam … Silvis & Vos Accountants & Belastingadviseurs

Silvis & Vos is een middelgroot accountants- en belastingadvieskantoor dat al meer dan 80 jaar is gevestigd in de Wieringermeer. Vanuit ons gezichtsbepalende pand in Middenmeer zijn wij actief voor het midden- (controleplichtig) en kleinbedrijf, de agrarische sector, vrije beroepsbeoefenaren en particulieren.

Met 35 enthousiaste allround professionals – waaronder accountants, assistent accountants, fiscalisten, juristen, loonadministrateurs/adviseurs – is ons team groot genoeg om de benodigde kennis van verschillende markten in huis te hebben. Tegelijkertijd zijn we ook klein genoeg om persoonlijk te blijven.

Betrokken coach

Bij Silvis & Vos weten we uit onze eigen ondernemerservaring waar u allemaal tegenaan kunt lopen. Naast dat wij u daarom een compleet dienstenpakket aanbieden, willen wij vooral een steunpilaar voor u zijn. Een betrokken coach die aanmoedigt, begeleidt, meedoet, ondersteunt, bijstuurt, feedback geeft, ontzorgt en alles uit de kast haalt om u uiteindelijk over de meest steile berghelling te loodsen. Iemand die u altijd kunt bellen als u ergens mee zit. Samen zorgen we zo voor een heldere koersstrategie en tactiek. Samen ook creëren we rust, financieel overzicht en een doelmatige bedrijfsstructuur.

Sterk netwerk

We zijn een onafhankelijk kantoor maar wel aangesloten bij meerdere vakorganisaties waar wij in voorkomende gevallen een beroep op kunnen doen. Voor de wettelijke controles werken wij samen met een vaste partner. Door deze samenwerking kunnen wij als samenstellend en adviserend kantoor ook de controle voorbereiden, zodat deze efficiënt en effectief kan plaatsvinden.

‘No nonsense’ mentaliteit

Betrouwbaarheid, persoonlijke betrokkenheid en een ‘no nonsense’ mentaliteit gepaard met een klantgerichte benadering. Dat zijn voor ons de uitgangspunten voor écht duurzame relaties. Daarom ook krijgt u bij ons te maken met één vast aanspreekpunt. Andere collega’s worden alleen geraadpleegd wanneer het gaat om vraagstukken die specialistische kennis vereisen.

Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Bel ons: 0227 – 50 40 50

Vennoten

  • Dhr. J.A. (Anthonie) Vos AA,
    directeur/accountant
  • Drs. Christian Metzlar RB
    directeur/ fiscalist
  • Drs. R.A.H. (Ronald) Bruinsma AA,
    directeur/accountant

Neem een kijkje bij…

Een virtueel kijkje nemen bij Silvis & Vos? 
Klik hier voor 360 graden panoramafoto’s van zowel de binnen- als de buitenzijde van ons pand.