Skip to content

Boekhouder Hippolytushoef

Zoekt u een accountant/boekhouder in Hippolytushoef?

Silvis en Vos Accountantskantoor nabij Hippolytushoef werkt samen met u

Bent u op zoek naar een professionele en vakkundige boekhouder/accountant in Hippolytushoef? Voor heel Noord-Holland, dus ook in Hippolytushoef is accountantskantoor Silvis & Vos actief voor particulier, kleine zelfstandig ondernemer en het midden- en kleinbedrijf. Ook vanuit andere plaatsen vanuit de kop van Noord-Holland vinden particulieren en bedrijven hun weg naar ons kantoor in Middenmeer.

Omdat wij trots zijn op ons bedrijf, hebben we op de website een video gezet (zie hierboven). U krijgt een indruk van ons kantoor waar wij met 30 enthousiaste professionals samenwerken in diverse specialismen binnen de accountancy. Meer weten? Neem vrijblijvend contact op. Wij bespreken bij u of bij ons aan tafel graag de mogelijkheden die wij aanbieden. Met maatwerk voor iedere branche, merkt u dat Silvis & Vos thuis is in de regio in alle accountancy specialismen.

Voor uw onderneming in Hippolytushoef staat onze boekhouder/accountant van accountantskantoor Silvis & Vos klaar

U bent in tien auto-minuten bij Silvis & Vos Accountantskantoor vanuit Hippolytushoef. Dat is dus om de hoek als u naar ons toe rijdt naar Brugstraat 38 in Middenmeer. Wij komen ook graag bij u langs, want wij merken dat veel particulieren en bedrijven uit Hippolytushoef dat het prettig vinden als een accountant of boekhouder weet hoe u woont of werkt. Die persoonlijke band gaan wij graag aan, want naast professionaliteit, accuratesse en betrouwbaarheid zien wij u ook graag als mens in uw bedrijf.

Silvis en Vos accountants Robbenplaat

 

U kunt bij ons terecht, naast accountancy en administratieve boekhouding zoals salarisadministratie, voor vele specialismen zoals:

Op onze website vindt u uitgebreide informatie. Met onze gratis digitale nieuwsbrief houden wij u op de hoogte van fiscale nieuwsfeiten of bijvoorbeeld ondernemersavonden in de regio waaraan u kunt deelnemen. Raadpleeg ons nieuwsarchief als u informatie zoekt over een specifiek onderwerp of neem contact op!

 
 

Geïnteresseerd in onze diensten? Bel vandaag en wij zitten aan tafel

Wilt u gebruik maken van onze zakelijke dienstverlening in de accountancy? Neem contact op  of bel 0227 – 504050. Wij hebben vele klanten in uiteenlopende branches en vertellen u graag wat wij voor u kunnen betekenen!