Skip to content

Boekhouder Medemblik

Wenst u een accountant of boekhouder in Medemblik?

Wat dacht u van Silvis en Vos Accountantskantoor en administratiekantoor nabij Medemblik in Middenmeer?

Al langer op zoek naar een boekhouder of accountant in Medemblik? En kunt u in de buurt de juiste partner met de juiste specialismen niet vinden? Voor heel Noord-Holland, dus ook in Medemblik is accountantskantoor en administratiekantoor Silvis & Vos (boekhouder medemblik) actief. Gespecialiseerd voor klanten in het  midden- en kleinbedrijf bedienen wij een grote diversiteit aan klanten zoals klanten in de agrarische sector, detailhandel, horeca, groothandel, metaalnijverheid, bouw, zakelijke dienstverlening en groothandel.

Op de website vindt u uitgebreide informatie en krijgt u middels een video een indruk van ons kantoorpand. Onze 30 professionele, enthousiaste medewerkers met diverse specialismen staan voor u klaar om een volledig dienstenpakket aan te bieden. Neem vrijblijvend contact met ons op en zult merken dat onze ruime ervaring (meer dan 70 jaar) u en uw bedrijf in onze regio verder helpt met professionele administratieve afwikkeling.

Vader en zoon Vos

 

Voor uw bedrijf in Medemblik staat middelgroot accountants- en administratiekantoor Silvis & Vos klaar met accountant/boekhouder

Bij Silvis & Vos bent u welkom. Slechts 10 autominuten rijden vanaf Medemblik vindt u ons administratie- en accountantskantoor, gevestigd aan Brugstraat 38 in Middenmeer. Veel van onze klanten uit  midden- en kleinbedrijf in Medemblik kiezen voor ons als accountant/boekhouder vanwege onze benodigde kennis in verschillende markten, persoonlijke service en specialismen zoals:

Bel ons voor een afspraak bij u in Medemblik of bij ons op kantoor

Heeft u interesse in onze accountants diensten of andere specialismen? Bel 0227 – 504050. Onze telefoniste vertelt u graag wie u het beste van dienst kan zijn met onze accountant service.