Skip to content

Boekhouder Middenmeer

Zoekt u een accountant of boekhouder in Middenmeer?

Silvis en Vos Accountantskantoor en administratiekantoor in Middenmeer heeft al meer dan 65 jaar ervaring

Bent u op zoek naar een boekhouder of accountant in Middenmeer? Voor de hele Wieringermeer zijn wij actief voor het midden- en kleinbedrijf, agrarische sector, vrije beroepsbeoefenaren en particulieren. Ons gezichtsbepalende administratie- en accountskantoor vindt u in Middenmeer. Vanuit dit kantoor werken wij met 30 enthousiaste professionals.

Kijk op de website naar onze diverse specialismen en ons complete dienstenpakket. Neemt u ook vrijblijvend contact met ons op als u houdt van een professionele, accurate, klantvriendelijke en betrouwbare werkwijze. Wij zijn thuis in de regio en brengen meer dan 80 jaar ervaring mee! Graag zitten wij met u om tafel!

Silvis en Vos – Boekhouders Middenmeer

 

Als middelgroot accountants- en administratiekantoor in Middenmeer staan onze accountant, boekhouder, loonadministrateur, jurist en fiscalist tot uw dienst

Of u nu particulier of een zakelijke klant bent, u bent bij Silvis & Vos Accountants en Belastingadviseurs altijd van harte welkom. Op 15 minuten met auto vanaf de afslag Hoorn vindt u onze vestiging aan Brugstraat 38 in Middenmeer. Als accountant en boekhouder bieden wij u persoonlijke service. U kunt bij ons accountants- en administratiekantoor in Middenmeer terecht voor de volgende specialismen:

Door onze ruime ervaring als middelgroot accountantskantoor, bent u zeker van een betrokken en proactieve specialist. Kwalitatief hoogwaardige service staat bij ons voorop, al ruim 80 jaar!

 

Schrijf u in op onze nieuwsbrief of neem contact op

Wilt u gebruik maken van onze diensten? Neem contact op  of schrijf u in voor onze nieuwsbrief. Bellen kan op 0227 – 504050.. Wij vertellen u graag wat wij voor u kunnen betekenen!