Werk mee aan Glasvezel voor gemeente Hollands Kroon

De coöperatie Breedband Hollands Kroon U.A.  heeft zich tot doel gesteld de volledige gemeente in de kop van Noord-Holland te voorzien van een glasvezelnetwerk. De gemeente Hollands Kroon is verdeeld over 22 kernen en een groot buitengebied, samen goed voor een kleine 50.000 inwoners en veel bedrijven. Stabiel en snel internet worden steeds belangrijker. Toch beschikken de buitengebieden en een aantal industrieterreinen nog niet over een goede internetverbinding. Breedband Hollands Kroon wil deze ‘witte vlekken’ in de komende tijd gaan inkleuren. De coöperatie benadrukt op haar website dat het gaat om een 100% dekkend netwerk.

De aanleg van het breedbandnetwerk tot in alle uithoeken van onze gemeente zal, naar verwachting, twee jaar in beslag nemen. Afhankelijk van hoe snel de benodigde deelname (aantal toegezegde abonnementen) wordt bereikt, kan ergens in het laatste kwartaal van 2015 de eerste schep de grond in.

Bekijk de abonnementen op www.breedbandhk.nl en schrijf u in. Wij zijn u reeds voorgegaan.

.

Recommended Posts