Wijziging inloggen eLoket

Waar voorheen in te loggen viel middels gebruikersnaam en wachtwoord zal vanaf 1 januari 2015 de manier om in te loggen veranderen. Tot die tijd is het nog mogelijk om via beide wegen in te loggen. Vanaf 1 januari 2015 zal iedere  ondernemer of organisatie moeten inloggen via EHerkenning. Om EHerkenning te kunnen gebruiken dient u dit zelf aan te vragen bij één van de erkende  aanbieders.  Let hierbij goed op het soort EHerkenningsmiddel, de aanvraagprocedure, de doorlooptijd, de vervangprocedure en de helpdesk.  De kosten hangen af van het betrouwbaarheidsniveau welke gewenst is. Om in te loggen op mijn.rvo.nl heeft u bijvoorbeeld minimaal betrouwbaarheidsniveau EH2+ nodig. Via de link http://www.rvo.nl/digitaal-indienen/eloket/inloggen-met-eherkenning vind u meer informatie over EHerkenning en de diverse erkende aanbieders.

Nadat u zich heeft aangemeld voor Eherkenning is het mogelijk om Silvis & Vos te machtigen om bij RVO namens de klant zaken te kunnen afhandelen. Hierbij moet u denken aan subsidie-, milieu-investeringsaftrek, energie-investeringsaftrek en opgave landbouwtellingen.

Zoals u kunt lezen is het zeer belangrijk om bij tijd over te stappen op Eherkenning om zo problemen bij het inloggen te voorkomen en om eventuele voordelen niet mis te lopen. Voor meer informatie neemt u dan contact op met onze agrarische afdeling.

Recommended Posts