Ook die bonnetjes zat? Lever uw boekhouding digitaal aan

Ons kantoor werkt momenteel steeds meer met een nieuw softwarepakket genaamd (Basecone / ManagementMonitor). Deze software faciliteert in een digitale aanlevering van uw inkoop- en verkoopfacturen. Deze software kunnen wij weer koppelen aan uw administratie zodat wij de boekingen kunnen verwerken en o.a. de BTW aangifte kunnen verrichten.

De aanlevering gaat dus geheel digitaal (pdf/foto) en u bouwt als het ware een digitale map op. U hoeft dan ook geen fysieke map meer bij ons aan te leveren. De aanlevering werkt eenvoudig via e-mail, laptop portal of een APP (foto) op de smartphone. Deze software wordt al door cliënten als prettig ervaren.

Tevens is er ook een mogelijkheid om met de APP verkoopfacturen digitaal te versturen naar uw klanten. Dit gaat op intuïtieve basis, geheel digitaal en wordt alsmede prettig ervaren. Eindelijk af van eigen Excel en Word modellen.

Wij faciliteren de software voor u. Er is uiteraard wel wat maatwerk.
Bent u ook toe aan een digitale aanlevering?
Neemt u dan contact op met Alfred Visser voor een uitleg c.q. presentatie.

Recommended Posts