Skip to content

Subsidiecontrole

Een subsidiecontrole kan uitwijzen of u recht heeft op subsidie. Bij de aanvraag van de subsidie geldt een gulden stelregel: Vraag deze niet aan om de subsidie zelf, maar omdat u van mening bent dat het van belang is voor de verdere ontwikkeling van uw onderneming. Subsidieregelingen veranderen met de wetten mee, waardoor ook het recht op subsidie wijzigt.

Ook kan een subsidieverstrekker eisen dat u eensubsidiecontrole laat uitvoeren resulterend in een rapportage voorzien van een accountantsverklaring. In dit geval geeft de subsidiecontrole dus uitsluitsel of de ontvangen subsidie terecht is geweest.

De ervaren specialisten van Silvis & Vos Accountants en Belastingadviseurs voeren graag een goede subsidiecontrole voor u uit en kunnen u helpen het juiste ‘subsidie-pad’ te gaan bewandelen.

Een subsidiecontrole geeft u duidelijkheid

Of u in aanmerking komt voor subsidie is lastig te bepalen zonder subsidiecontrole. Wel kunnen er enkele indicaties worden gegeven. Het is de moeite waard om een subsidiecontrole te laten uitvoeren door onze specialisten wanneer uw productiebedrijf regelmatig nieuwe productiemethoden of producten ontwikkelt, wanneer u van plan bent nieuw personeel aan te trekken via UWV WERKbedrijf of als u plannen heeft om samen met een ander in een EG-land gevestigd bedrijf onderzoek te gaan doen. Tevens is het zeer aan te raden een subsidiecontrole te laten uitvoeren als u wilt gaan samenwerken met een bedrijf uit voormalig Oost-Europa of wanneer onderzoek of een investering vereist is om het energieverbruik en de milieuoverlast te verminderen/beperken.

Contact

en professionele subsidiecontrole kan een helder beeld geven van de mogelijkheden betreffende het aanvragen van een subsidie of subsidies. De specialisten van Silvis & Vos Accountants en Belastingadviseurs voeren deze subsidiecontrole graag voor u uit. Wilt u meer informatie of heeft u interesse in een afspraak? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Geïnteresseerd? Neem dan direct contact met ons op via het nummer 0227 – 50 40 50 of maak een afspraak!